NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Thursday, 29 July 2010

LAUK BERBUKA

Assalamualaikum semua,

Rasanya dah lama benar nor tak update blog ni kan... hmmmm hari ni ter-rajin ler pulak. Sementara menunggu panggilan dpd cik abg nor, katanya sampai Malaysia dalam kul 6:45 gitu ler.....sempat ler lagi nak menulis. Hari ni nor teman kan Aizah qada puasa dia, dari hari ke hari nor suruh tapi disebabkan dia asyik uzur jer, hari ni baru ada kesempatan... nor pulak dah habiskan ganti puasa, skrg ni puasa sunat lak.

Kejap lagi nak gi ambil cik abg kat airport, so berbuka dalam kereta ler nor nanti... tak pe lah kan ... demi tugas, almaklum ler kita ni kan driver dia... heheheh. Dah sediakan air serta buah kurma utk berbuka nanti... cukup ler kan utk alas perut.

Anyway, tadi nor masak ler ala kadar untuk berbuka, aizah bila balik sekolah nanti boleh terus berbuka... nor makan kemudian ler nampak gayanya. JOM tengok apa yg telah nor sediakan utk berbuka nanti.... JOM LAYANNNN.....

Ayam Goreng Lemak Cili Padi


Sambal Telur

Sayur Terung bersama Cendawan


"JOM Seiring Sejalan"

"If you focus on results, you will never change.If you focus on change, you will get results"

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts