NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Wednesday, 22 February 2012

TAJAMKAN GUNTING

Petua nak tajamkan gunting.... hmmmm ilmu baru yg noor belajar dpd rakan lama. Selalunya bila gunting dah tumpul jer nor pasti tak boleh nak gunakan untuk gunting kain tapi masih bole digunakan utk gunting kertas. Gunting kain tak boleh digunakan utk mengunting kertas sure terus tumpul.

Now, dah tahu bagaimana nak tajamkan nya..... Senang jer rupanya kan, asah kat leher botol kaca... Hari ni dah siap asah 3 gunting... gunting yg lain kena korek dlm kotak.... itu boleh tunggu dulu. Mulakan dgn yg penting dulu kan...


JOM sama2 kita asah gunting ;)

 Tengah mengasah.... buat macam nak gunting leher botol tuuu...

Gunting yg dah tajam.... nasib baik ler dapat petua ni, kalau tidak dah lama kena buang. Terima kasih Cik Nooraien Ebrahim.... muaaaappppppp!!!!!

"JOM Seiring Sejalan"

'When someone shares something of value with you and you benefit from it, you have a moral obligation to share it with others.'

2 comments:

  1. bagus petua nie harus ku buat lepas nie, tq for sharing this tips ya.

    ReplyDelete
  2. t kasih Noor.. sgt2 membantu. sue nak tajamkan semula gunting2 kat salon sue tu. nanti sue cuba hari ni..

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts