NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Sunday, 3 June 2012

JOM SHOPPING....



Assalamualaikum semua,


Nak miliki beg2 menarik seperti ini.... JOM klik kat laman web ini  BAGS, kalau berkenan boleh sms/call/pm nor ye.


Terima kasih di atas sokongan anda.



"JOM Seiring Sejalan"

'When someone shares something of value with you and you benefit from it, you have a moral obligation to share it with others.'

5 comments:

  1. Cantiknyer bag tu. Nanti ada rejeki bleh juga.

    ReplyDelete
  2. TQ mamawana... kalau minat sms/call/pm nor ye...my number 0138155039 atau boleh email gak ke noorhodza@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. Salam....brape rm beg ni???

    ReplyDelete
  4. Bag ni T337 RM56 tak termasuk pos, caj pos ke SM RM8. Ada 3 warna, brown, apricot & hitam... berkenan?

    ReplyDelete
  5. T337 skrg cuma ada warna brown jer...limited tinggal 3 pcs jer

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts