NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Wednesday, 3 February 2010

LAKSA GORENG

Pagi tadi hubby balik kul 4:30 pagi, tak leh tdo lak dia.... lepas subuh jer terus ajak nor makan nasi dagang kat Salak Tinggi.... Apa ler mimpi dia hari ni... katanya lapar, nor nak masak dia tak nak lak. Macam2 lauk nasi dagang kat kedai ni, apa lagi, macam org makan tengahari ler nampak gaya nye.... aduhhh... kekenyangan betul ler....

Balik jer dia terus sambung tidur. Breakfast dah heavy makan nasi, so tengahari ni nor cuma goreng laksa jer utk Aizah makan sebelum dia ke sekolah nanti... Kebetulan laksa ni, stok nor ada lagi sikit, nor cuma rendam jer dgn air panas mendidih biar lembut. Kali ni nor goreng bersama udang, sausage & ubi kentang jer..... hmmmmmm sedap tau. Angkat bakul sendiri ler kan...

Jom makan sama2...




"JOM Seiring Sejalan"


2 comments:

  1. salam kak noor. lama tak singgah umah akak ni. sedap laksa goreng akak tu!!!

    ReplyDelete
  2. laksa goreng......lama xmkn....slalu kalo nk,kne goreng sendiri je.....

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts