NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Wednesday, 21 April 2010

JOM CUBA

Assalamualaikum semua, apa kabar? Moga sihat2 ler selalu ye... hari ni nor rasa lega sikit, semua kerja2 rumah dah siap... boleh rehat awal sikit kan. Hubby pun dah gi kerja sejak subuh tadi dan balik nya petang.

Semalam hubby dah request nor buatkan lauk kegemaran dia.... agaknya teringin kott... dah lama tak makan. So hari ni nor buat ler apa yg diingini. Nak tahu tak hubby nak makan tempoyak goreng dgn udang.... hah, ni memang kalau dia makan berselera betul. Tempoyak ni nor buat sendiri berberapa minggu yg lepas....

JOM layan foto2 jer ye... nak cerita panjang2 pun tak guna.... sapa2 yg teringin nak cuba... cuba ler... memang sedap...

JOMMMMMMM!!!



Tempoyak goreng bersama udang


Ikan kembung goreng sambal


Sayur sawi ni goreng bila hubby dah balik nanti... makan panas2 sedap...


"JOM Seiring Sejalan"




"If you focus on results, you will never change.
If you focus on change, you will get results"

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts