NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Friday, 16 April 2010

Pertemuan dgn teman2

Assalamualaikum & hello hello utk semua yg singgah kat blog nor ni. Sejak akhir2 ni mood menulis dah kurang... blog pun jarang update, nape ler terlalu malas nak buka blog ye... hehehehhe... sorry ler bukan apa, nor dah jarang guna desktop kat atas ni.... hubby dok jeling2 jer... so selalu guna laptop dia bila dia ada kat rumah, kalau dia travelling lak baru ler guna computer kat atas ni.

Anyway, nor sekadar nak update pertemuan dgn rakan2 lama & rakan blogger. Kawan karib nor Hasmah datang kl baru2 ni, tinggal kat rumah nor 2 hari. Memang dah lama tak berjumpa dgn dia, rindu ler pulak. Di hari dia balik ke Bintulu, bertemu lak dgn rakan lama masa bertugas di Bintulu dulu... wahhh rasanya last sekali berjumpa dgn Asyura pada tahun 1995... dah hampir 15 tahun tak berjumpa.... tak sangka berjumpa lak di LCCT. Asyura pun dah menetap di Shah Alam.... tapi memang susah nak berjumpa.

Di hari persandingan anak mamakiter (Kak Anita) nor bertemu lak dgn Kak Intan, Kak Hamsiah & Kak Mimieloma... walaupun pertemuan yg begitu singkat tapi penuh dgn kemesraan... insyallah kita jumpa lagi nanti yeee... Nor cuma terkilan tak dpt nak ambil foto bersama dgn mamakiter.... cian mamakiter ni.... sibuk dia melayan tetamu yg begitu ramai. Apa2 pun terima kasih kerana sudi menjemput nor sekeluarga.

Ok..... jom kita tengok foto lak.... LAYANNNNNNNN!!!!

Bersama kawan karib nor.... Hasmah

Hasmah & Asyura
Pertemuan di LCCT....

Ibu modern.... :) Sweet jerrr...

Para ibu tengah berposting..... bersama dgn kak intan, kak ham & kak mimieloma.



"JOM Seiring Sejalan"




"If you focus on results, you will never change.
If you focus on change, you will get results"

1 comment:

  1. salam Noor....bila la dpt join ibu2 vouge ni?

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts