NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Thursday, 1 April 2010

TERINGIN ler pulak

Semalam adik nor datang dpd Miri.... bawakan nor sayur2 yg susah nak dpt kat sini... Sayur paku tuu memang ada, tapi lain pulak ler rasanya, hmmmm ntah ler agaknya lidah ni dah terbiasa sayur2 kat sana kott...

Anyway, ni dia sayur nya... org sarawak panggil sayur midi dan terung asam. Banyak juga adik bawa, nor buatkan separuh... sayur midi kali ni goreng belacan jer & terung asam tuu nor buat sambal goreng pedas..... tak sabar rasanya nak makan... tapi kena tunggu hubby balik kerja dulu.... aizah ler kena makan sebab nak gi sekolah, nor temankan dia jer.

JOM tengok ler yee.... kalau teringin tuuu... jom ler singgah...

Sayur Midi

Terung Asam



Setelah dibelah dua, begini ler rupanya... ada ke dijual kat sini... lum jumpa lagi ler, kalau ada, bagitahu kat nor ye


Terung Asam yg siap dipotong2

Ikan Merah Masak Kari

Midi Goreng Belacan

Terung Asam Goreng Sambal Pedas


"JOM Seiring Sejalan"




"If you focus on results, you will never change.
If you focus on change, you will get results"

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts