Dah lama nor nak cuba resepi yg kazen nor bagi ni, ni baru ler ada peluang nak mencuba... saltcheese biskut ni memang takde dijual di Semenanjung ni... puas ler nor mencari... Kebetulan adik nor datang KL sebab ada course 2 hari, nor suruh dia bawakan direct from Sarawak... wahh dpd Miri lagi biskut ni...
Hmmmm jangan tak tahu.... memang sedap kek ni, ... tapi kek ni kena sentiasa di dalam peti sejuk... mcm aiskrim kek gitu... meleleh ye air liur... hheheheheh.... Anyway, thanks Qaddar (my kazen) for the resepi ye...
JOM tengok macam mana rupanya...
Adunan yg dah siap kena simpan dalam fridge dulu selama 1 jam baru boleh dipotong & makan.
"JOM Seiring Sejalan"
"If you focus on results, you will never change.
If you focus on change, you will get results"
mintak resepi boleh
ReplyDeleteInsyallah, ada masa nanti nor cuba postkan resepinya.... masa ni lagi malas hehehehhehe... faham2 jer ler ye
ReplyDeleteInsyallah, ada masa nanti nor cuba postkan resepinya.... masa ni lagi malas hehehehhehe... faham2 jer ler ye
ReplyDelete