NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Sunday, 28 March 2010

BMW X5

Kereta idaman suamiku.... aduuhhhh, ni dia kereta dah sampai 5 hari yg lepas. Kepada teman2 blogger semua, kalau ada sesiapa yg nak beli kereta Kia Sorento boleh hubungi nor ye... foto2 semua ada dalam facebook nor... boleh klik kat sini... Noorhodza Facebook

Setelah 4 hari, baru ler nor diberi kepercayaan utk drive sendiri kereta ni.... hmmmm seronoknya, memang memuaskan hati.... 5 star utk kereta ni.

JOM tengok2 kereta idaman semelaya.....


Depan rumah dah penuh sesak dgn kereta....


"JOM Seiring Sejalan"




"If you focus on results, you will never change.
If you focus on change, you will get results"

2 comments:

  1. salam nor
    Lama x jenguk kat sini..ni jalan2 jap..sambil2..bizi sgt 2 minggu ni..tahniah dgn keta baru ni wahhh BMW X5 lagi..fuhh..dasat tuuu.. tapi mmg puas ati la kan syok je drive..hati2 ye

    ReplyDelete
  2. TQ kak sudi singgah... nor pun dah jarang update blog ni... takde cerita sensasi sangat...

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts