NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Friday, 19 March 2010

Kait mengait ler pulak

Assalamualaikum semua, apa kabar? Ramai yg hairan agaknya kenapa nor dah jarang update blog ni, bukan apa... banyak sangat activity kebelakangan ni. Dengan tugas2 sebagai surirumah yg tak pernah abis2 dgn kerja2 kat rumah serta melayan suami serta anak. Lagipun nor takde sangat idea nak menulis & update blog ni... kekeringan idea org kata. Nak tunjukkan apa yg dimasak, rasanya sama jer... memang tiap2 hari nor memasak, dah tugas kita kan... cuma nak ambil foto & upload kat pc ni... rasa malas ler pulak hahahahah.... biasa ler tuu kan.. nanti ler bila nor dah rajin ckit nor akan cuba update blog macam selalu..

Harap2 semua kekawan sentiasa memberi sokongan dgn datang ke blog nor yg tak seberapa ni... semestinya nor selalu berkunjung dari blog ke blog kawan2 yg linknya ada kat blog nor serta follower nor, cuma nor jarang tinggalkan jejak jer. Harap semua tak marah ye...

Apa2 pun sebenarnya nor nak cerita pasal hobi baru anak dara nor ni.... semalam bila gi jalan2 dgn hubby... Aizah ternampak satu kedai kat Ampang Point... kedai jual alat2 jahitan ni ler. Dia lak teringin nak belajar mengait.... dulu memang nor amat gemar mengait. Atas desakkan Aizah, nor belikan juga ler utk dia benang mengait ni... dan semestinya warna pilihan nya adalah pink.

Hari ni nor start ajar dia yg senang2 jer... jom tengok apa yg dibuat... Syabas anakku!!!!!


Cuba teka apa ni?





Hah... tu dia.... topi utk si kecik ni.... hahahahh...

Esok nor nak ajar dia buat yg lain pulak.... nanti dah siap, nor akan update lagi ye...

Terima kasih sudi singgah & membaca....


"JOM Seiring Sejalan"




"If you focus on results, you will never change.
If you focus on change, you will get results"

3 comments:

  1. wahh pandainya anak akak...sy pun xreti nak mengait...huhuhu

    ReplyDelete
  2. Salam kak nor, wah akak pndai mengait rupanya..:)cantik..
    kite yg x reti2 ni..keras semacam aje tgn ni..ntah bile boleh pndai agaknyer..

    ReplyDelete
  3. salam ...saya pun memang suka sangat mengait... start dari umur 12tahun lagi. sngat gembira kalau berjumpa dengan orhg yg suka mengail juga..:-D ada jual benang import sekarang... from turki at http://deenor.yarnshopping.com

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts