NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Wednesday, 3 March 2010

JOM makan2

Semalam nor tak sempat nak update blog, cik abg ajak jalan2 window shopping.... lepas zohor jer dah jalan2.... malam baru balik.

So hari ni nor masak terus ambil foto2nya... Cik abg nor gi jumpa kawan dia kat Salak Tinggi... mesti minum2 ler tuu .... Temankan aizah makan... duduk jer kat depan dia, kalau tak... memang tak de selera ler dia nak makan. Nanti bila cik abg balik, baru ler makan sekali dgn dia.

JOM kita intai2 dulu apa lauk ye...

Sotong Bakar


Sayur KangKung goreng belacan


"JOM Seiring Sejalan"


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts