NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Wednesday, 31 March 2010

Alahai apa dah jadi?

Peristiwa ni nor rakam lepas hujan petang tadi, masa tuu nak hantar adik nor Nazrah ke station KLIA transit... macam mana ler kereta ni boleh terbang ke sini lak... kereta ni tersangkut kat pokok2 bunga yg ditanam kat depan traffic light ni... Laju sangat ke dia bawa kereta atau memang dia tak nampak ke? Sepatutnya kat area ni kena drive slow betul tak?

Mari kita sama2 fikir2kan....




"JOM Seiring Sejalan"




"If you focus on results, you will never change.
If you focus on change, you will get results"

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts