NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Thursday, 5 January 2012

MARI MEMBACA

Hari ni nak share beberapa buah buku yg nor baca... ada yg hubby beli dan ada yg nor beli sendiri. Saja nak habiskan masa yg panjang dlm satu hari dgn membaca.... mana2 pergi kalau ada peluang atau waktu2 menunggu sesuatu, sure membaca ler yg menjadi keutamaan nor. JOM singgah2 kedai buku nor...


Kerana MU aku berubah...mengajak kita mencintai ILAHI dan Islam



La Tahzan "Jangan Bersedih"... DON'T BE SAD... buku ni dah lama beli & dah abis baca tapi nor suka baca sekali sekala utk rujukkan... isi2 yg menarik utk panduan. Pernah nor paparkan dalam facebook.



Buku ni nor tengah baca sekarang ni, baru jer beli 2 hari yg lepas. Sebagai bahan rujukkan.

Pesona Solat Tahajud ni dah lama beli & sebagai panduan nor serta suami. Dah 2 kali beli buku ni, satu suami hadiahkan kepada seseorang..... memang menarik kepada sesiapa yg nak mulai bermunajat.


Yang ni pulak nor baru gak beli, dah start ikut menu dalam buku ni... menarik 1 hari 1 resepi... Kepada yg dah takde idea nak masak apa, elok benar ler ni.


"JOM Seiring Sejalan"

'When someone shares something of value with you and you benefit from it, you have a moral obligation to share it with others.'

1 comment:

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts