NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Thursday, 5 January 2012

MELAPIS

Assalamualaikum kekawan.... 

Hampir seminggu tak update blog ni kan, sibuk sesangat. Anyway, hari ni nor melapis lagi setelah sekian lama bercuti... Alhamdulillah dah siap dah. Dapur nor agak sesak sikit sebab sebelum raya dah menambah peralatan dapur.... terpaksa ler nor angkat oven tu ke luar, berangin jer masa melapis... sambil2 tunggu kek masak sempat ler membaca gak. Sambil menyelam sambil minum air.


Oven kat belakang..... tapi best lah, sedap jer angin bertiup.



2 biji kek lapis india dah siap.... tunggu tuannya datang ambil.



"JOM Seiring Sejalan"

'When someone shares something of value with you and you benefit from it, you have a moral obligation to share it with others.'

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts