NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Tuesday, 19 January 2010

APARTMENT KAT PENANG

Assalamualaikum kekawan semua... lama benar nor tak update blog ni. Kesibukan yg sukar utk dielakkan... selepas MIL meninggal, macam2 yg perlu diuruskan... Sebenarnya nor nak cari apartment hotel kat area penang, hubby nak ajak berehat hujung minggu ni. Selalu kita org tinggal kat Vistana Hotel & Apartment.... kali ni nak tukar selera lak.

Kepada rakan2 kat Penang atau sesiapa yg pernah stay apartment kat sana, tolong bagitahu kat nor ye... kalau boleh nak nobor telepon sekali... hehheheeh lebih2 lak nor ni kan. Tak pe bagi nama pun tak pe nanti nor carikan nobornya.

Terima kasih...

"JOM Seiring Sejalan"


6 comments:

  1. salam akak.....
    tahziah wat akak ye...ieta x tau pun yg MIL akak dah kembali keramatullah....pa pun semoga arwah MIL akak ditempatkan bersama2 org2 yg beriman...amin...

    ReplyDelete
  2. MIL tu siapa , yang meningal tu siapa, walaubagimanapun tkziah diucapkan.

    ReplyDelete
  3. MIL = Mother in Law ler... Arwah mentua nor... AL FATIHAH

    ReplyDelete
  4. Salam Nor..Takziah atas pemergian MIL Nor..Sorry Akak tak sihat lately...dah dapat ke apartment tu...Kalau still need it try Mal Vista kat Batu Feringgi...Akak tak ada phone number!!

    ReplyDelete
  5. takziah kak nor..

    * bestnye nak pi penang..

    ReplyDelete
  6. Salam kak..
    alfatihah buat arwah MIL akak.smoga arwah ditempatkan brsama2 org beriman..

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts