NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Tuesday, 5 January 2010

SEKOLAH DAH MULA

Semalam tentu masing2 sibuk dah anak2 nak mula sekolah kan... seperti semua, nor pun sibuk gak & lupa nak update blog. Aizah dah naik tingkatan 2 tahun ni... seronok dia ke sekolah semula. Hari pertama nor kena hantar & ambil dia ke sekolah, itu atas permintaan dia. Kalau boleh dia nak nor hantar & ambil tiap2 hari, tapi itu ler kan kekadang nor banyak kerja nak dibuat walaupun cuma seorg surirumah jer... nor tak kisah ler nak menghantar dia tapi suami kata elok dia ikut van sekolah.... mana tahun kita ada hal kat luar, Aizah masih ada org yg mengambil & menghantar nya.

Kelang kabut juga ler nor nak mencari semalam, nasib baik ler jiran lama nor ni tolong carikan juga.... dah jumpa... Memang ler sebagai ibu, nor nak hantar sendiri & pastikan dia selamat sampai sekolah & rumah.... kekadang bila suami off, ada jer rancangan dia... petang takut lambat lak nak ambil dpd sekolah dia... tapi tak per ler kan... aizah seronok gak dpt ke sekolah bersama2 dgn rakan2 dia.

Seperti biasa, hari ni nor masak awal sikit... sebelum ke sekolah Aizah kena makan tengahari dulu sebab dia belajar sesi petang juga tahun ni..

Tadi sebelum van datang ambil, sempat ler nor ambil foto dia...

Bergaya dgn uniform pengawas dia....

"JOM Seiring Sejalan"


2 comments:

  1. salam noor..pe kabar?
    semua bizi urus anak ke sekolah.. tapi kepuasan pada kita bila anak2 suke g sekolah tu kan.. dan dpt kembali kesekolah selepas lama bercuti...lg pun anak2 lah kebahagian kita pun kan..noor sorang ok lg..kak N ni 3 org dah settle minggu ni..minggu depan g sulung masuk kolej..lum settle lg ni keja..aduhaii...demi anak2 kena ikhlas dan rela..

    ReplyDelete
  2. w'salam kak... betul tuu.. Bole bayangkan gimana akak sibuk hehehe... sabar jer ler kak.. Nanti anak2 dah berjaya, kita gak yg puas hati & gembira kan.. Doa2 jer moga dia org berjaya dgn cemerlangnya...

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts