NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Thursday, 7 January 2010

Mak Mentua Sakit

5 January 2009, my mother in law masuk hospital.... jari kaki luka & melarat jadi kudis yg sukar nak diubati. Mak sebenarnya ada kencing manis, bila bawa ke hospital, doktor nasihatkan supaya jari kaki tuu dipotong sebelum merebak ke jari2 yg lain. Sepatutnya malam tuu dah kena operate tapi disebabkan tekanan darah tersangat rendah & buah pinggang tak berfungsi, terpaksa ditanggungkan pada petang semalam.

Mak mentua nor ni dah 84 tahun umur dia, daya ingatan masih kuat lagi tapi ada kencing manis. Bila dah tua macam2 penyakit menyerang kan.... kalau tak mak ni seorang yg aktif ler juga. Petang semalam dah selamat menjalani operation. Kejap lagi nak gi tengok dia, tunggu cik abg nor balik dpd melawat jiran dulu. Moga cepat sembuh ye mak.... AMIN..

Kaki sebelah kiri dibalut dulu sebelum menjalani pembedahan...


"JOM Seiring Sejalan"


10 comments:

  1. doakan semoga MIL kak noor cepat pulih dr pembedahan!!!

    ReplyDelete
  2. Moga MIL Nor segera sembuh ....dan segalanya dipermudahkan utknya ...Amin!!

    ReplyDelete
  3. Salam... semoga MIL nor akan kembali sihat dan tidak ada apa2 masalah dengan pembedahan yang telah dilakukan...

    ReplyDelete
  4. Salam Ziarah....
    Teringat Kat my MIL...baru discharge frm PPUM few days ago...semoga MIL Nor cpt sembuh yer...

    ReplyDelete
  5. salam nor..moga MIL cepat sihat.

    ReplyDelete
  6. Salam Kak Nor,
    Semoga MIL akak cepat sembuh...bagi tengok kat anak sulung N3 akak ni sebab dia suka sangat kalau minuman yang manis-2.

    ReplyDelete
  7. salam kenal noor. moga mak cepat sembuh. abah kakpah gak dah tua, dah 86 tahun tapi alhamdulillah masih gagah

    ReplyDelete
  8. Salam semua, baru sempat buka blog, sementara menunggu solak isyak. Terima kasih atas doa2 rakan2 semua. Buat pengetahuan, masa ni MIL dah ada kat rumah dalam keadaan Nazak.. doktor nasihatkan dibawa balik pada 9 January... kami sekeluarga tidak putus membaca yasin & Al-quran utk nya. Mungkin masanya belum tiba lagi.

    Sama2 ler kita berdoa agar segalanya dipermudahkan oleh allah...

    ReplyDelete
  9. My MIL dah pun meninggal dunia pada 11 January 2010 yg lalu... ALFATIHAH

    Nor belum ada kesempatan nak update blog lagi, ada waktu akan kembali ke siaran...

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts