NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Sunday, 31 January 2010

BILA ANAK DARA TGH MENGEMAS......

Projek anak dara nor semalam & hari ni... tak abis2 lagi. Semalam dia minta hubby nor belikan cat spray... nak tukarkan kaler meja study dia yg pada asalnya warna grey.... Hari ni cat tuu dah kering... kemas2 mengemas dpd pagi tadi sampai ke petang tak abis2 lagi... kejap2 nak relax. Alahai anak seorg ni bila ler nak siapnya... Ni dia tgh relax tgk cerita Awan Dania kat bawah.... nor gi ler tgk apa dah jadi dgn bilik dia....

Ya Allah, ya rabbi... terkejut besar nor... dgn katil yg berselerak dgn segala harta benda dia... macam mana nak tidor malam nanti ni.... hmmmm nak tahu apa jawapnya... tidur bilik mummy ler... kebetulan hubby lak outstation.... suruh tidor bilik tetamu, tak nak lak dia...

Jom tgk apa dah jadi... teruk lah nor ni kan... lama tak update blog... tiba2 cerita pasal anak dara yg seorang ni pulak. Memang jarang aizah ni nak kemas bilik secara besar2an ni... ntah mimpi apa dia hari ni...

JOM layannnnnnn!!!!!

Tengok ler selerak nya bilik & katil ni....

Meja ni asalnya kaler grey... tengok dah tukar jadi pink & kuning ler pulak... Apa ler selera anak dara ni... macam2 jer... ni dia spray sendiri petang semalam.... Sebenarnya dia dah guna meja ni sejak dia Darjah 2 lagi, masa tuu tinggal kat Kuching... hubby nak belikan dia meja baru, dia tak nak ler pulak...


"JOM Seiring Sejalan"


4 comments:

  1. Salam ziarah kan Noor, yelah dah lama akak tak update...biasalahkan, kekadang kita sibuk. Baguslah tu Aiza, nnt kemas-2 selalu. Anak dara kenit saya yg 5 tahun ni, klu dh main, selamba aje..tinggal. Tunggu ibu dia bising baru dia nak kemas...kena paksa..anak, anak..

    ReplyDelete
  2. Salam sis..;):)
    Terasa lama tak menjenguk ke sini..:)
    Rupanya akak lama tak update ekk..
    Pe2 pun..seronok baca kisah ank dara Aizah ni..setia dia dgn meja studynya ..mesti simpan byk kenangan tu..:):)

    ReplyDelete
  3. Itu ler Tini... heheheh anak2 sekarang kan... nor biarkan jer, dulu kat depan pintu siap ada sign JANGAN GANGGU... aduhh... tak leh masuk bilik dia tuu... sekarang ni pulak ada sign baru... dia lum gantung lagi tuu, tunggu dulu katanya..

    ReplyDelete
  4. Tak pe Nor...langkah awal...nak jadi anak dara....nanti bila dah clear...lega....!

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts