NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Saturday, 24 December 2011

LAWATAN KE KEBUN KECIL

Pagi2 dah hujan kan.... alhamdulillahh. Selepas breakfast bersama suami pagi tadi, nor keluar buat lawatan ke kebun kecil belakang rumah hahahhaah.... JOM JALAN2


Daun cekur dah besar2, subur jer ... alhamdulillah... tadi ambil ckit utk buat kerabu cekur campur dgn bunga kantan ckit. Lauk tengahari suami nor.....





Sireh ni pun dah hidup segar, daun2 yg besar2 dengan hijau muda dan tua, agaknya ada 2 jenis sireh kott....


Pokok limau purut dah nun tinggi.... di puncak sana buah2 yg dah besar & ada yg baru nak membesar. Sebenarnya pokok nya buah dia tak pernah putus sebelum nor pergi haji lagi, bila balik masih lagi berbuah walaupun tiap2 hari ambil utk mandi. Segar tau badan mandi dgn air limau purut ni.


Dah berbunga honeydew ni.... harap2 dapat makan hasilnya kan. Agak2 berapa lama ye. First time nor tanam ni... berbelit2 dengan pokok serai. Alahai..... 

"JOM Seiring Sejalan"

'When someone shares something of value with you and you benefit from it, you have a moral obligation to share it with others.'

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts