NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Saturday, 24 December 2011

CROSS STITCH PULAK

Sepanjang cuti sekolah ni Aizah dah boring duduk kat rumah walaupun pada waktu pagi tiap-tiap hari ada kelas belajar Jawi kat surau. Seminggu yg lalu dah siap satu topi hasil kain mengaitnya. Sekarang ni pulak dah ubah, menjahit cross stitch pulak.


Ini dia hasil mengait 2 minggu yg lalu:


Sila refer catatan lama klik kat  TOPI KECIL

Menjahit cross stitch baru start semalam, JOM tengok apa hasilnya....... dan bila lak ler nak siap. Kalau dulu nor buat hampir 3 bulan jugak ler nak siapkan....




"JOM Seiring Sejalan"

'When someone shares something of value with you and you benefit from it, you have a moral obligation to share it with others.'

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts