NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Friday, 3 April 2009

Free Ticket VIP F1 kat sepang

Woww.... terkejut terima phone call hari ni, i dapat 2 free ticket VIP seat utk tengok F1 kat sepang sabtu & ahad ni.... tapi macam biasa, my hubby kerja today & tak sempat nak ambil ticket tuu kat Mercedes Malaysia Headquaters KL.... May be bukan rezeki i kot ye... tapi dapat goodies dpd F1... akan di hantar seperti yg dijanjikan, apa ler agak nye.... topi F1 kott... tunggu jer ler ketibaannya.

Anyway, sesiapa yg suka jalan2 cari makan, jiran i dah buka new Tomyam/Western Restaurant kat Banting. Kalau nak mencuba silakan.... nama restaurant nya...

I tak pernah cuba lagi, baru jer dapat email ni, so JOM ler... I sertakan map nya sekali ye..




Klik kat map, kalau nak foto yg lebih jelas

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts