NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Tuesday, 21 April 2009

Randau Cafe


Malam ni penat sgt, tak sempat nak masak. Lepas ambil aizah dpd belajar mengaji Al-Quran, terus ke Randau Cafe. Restaurant ni kepunyaan jiran terdekat kami, terletak tak jauh dpd rumah kat Kota Warisan. Dah banyak kali gak makan2 kat cni. Anak i mcm biasa dgn Laksa Sarawak nya, order gak Nasi Lemak & Soto Ayam, share makan dgn hubby.

Cafe ni gak ada jual kek lapis sarawak, bole ler order utk raya nanti. Sesiapa nak mencuba, jom ler singgah2 ke website nya... http://www.randau.net/

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts