NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Monday, 13 April 2009

TONY ROMA'S Ribs - Seafood - Steaks Restaurant



Pagi heavy breakfast, lepas kemas2 rumah & anak gi sekolah... tak tahu nak buat apa, semua rancangan tergendala disebabkan hujan..... so petang, hubby ajak ke mid vally lagi.

Kali ni makan kat Tony Roma's. Ni dah kali ke 6 makan kat sini. Kali ni cuma makan Salad & The Original Baby Back Ribs. Memang sedap & salah satu tempat makan kegemaran kami sekeluarga. Set hidangan agak besar, satu hidangan boleh makan 2 org......

Lepas makan kat sini, simpan resit & layari http://www.tonyromassurvey.com/... dapatkan survey validation code... next time bila nak gi makan lagi, bawa resit tuu bole dpt potongan sebanyak RM10... kalau guna credit kad yg terpilih... dpt lagi another 10% discount. Kalau tak pun guna jer Air Asia Staff ID... sure dpt 10% discount tapi kat mid vally aje tau....



No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts