NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Saturday, 11 April 2009

Laksa Shack


Malam tadi (Friday, 10 April 2009) hubby bawa pergi makan2 kat mid vally. Kali ni nak try makan laksa lak... anak i macam biasa mesti laksa sarawak dia, my hubby lak makan laksa lemak singapore & nasi berlauk.. sedap gak. I tumpang2 jer ckit2.... last sekali makan cendol .... byk betul, tak terhabis.

Kena ikut petua nak kurus, makan perlahan2, bila dah rasa kenyang, cepat2 berhenti, walaupun makanan masih banyak lagi. Dah hampir sebulan ikut petua tu, hubby yg dulu beratnya 93kg, skrg ni dah 84kg.... sesuatu yg boleh dibanggakan.. heheheheh ... Kalau tak dulu2, bertahun2 cuba nak kuruskan badan, pelbagai ubat ditelan... berat masih macam itu gak.

Alhamdulillah.... org kata amalan makan cara nabi ni, memang betul2 boleh kuruskan body. Try ler kalau nak cepat kurus....

Merayau2 kat mid vally hampir 11 mlm.... sudahnya tiba kat rumah dah tengah malam. Jarang jalan2 malam ni, sekali sekala seronok gak. Hubby kerja pagi2 esok lepas subuh dah kena keluar rumah... kata nak tidor awal, tapi tak leh gak..... :)

Sapa2 nak try, bole ler tengok2 kat website Laksa Shack ni... cuci2 mata dulu sebelum mencuba, at least ada idea apa nak makan bila dah sampai kat kedai tuu....

http://www.laksashack.com.my


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts