NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Sunday, 26 April 2009

Satay Kajang


Last Friday night, gi makan2 kat Satay kat Kajang, before ke sana singgah dulu beli barangan keperluan rumah kat Mydin Putrajaya.

Makan satay ni kegemaran hubby & anak, especially Satay Kajang Haji Samuri. Dulu almost every week ke cni, tak reti jemu2... Dah hampir 4 bulan tak berkunjung ke c2, pekerja2nya pun masing2 ada nobor kat dada, bila ditanya nobor tuu utk apa... dia org gelak jer. Agaknya senang menager dia org nak tahu kot, semua ada kat kedai sedang bekerja atau tak... hmmm idea yg baik gak kan. Apa2 pun yg pasti, kedai nya tak putus2 org dtg makan.

Jom jamu selera...

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts