NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Tuesday, 21 April 2009

HOME THEATER

Semalam 20 April 2009, ke kepong Komplek Desa, jalan sesak betul... dah lama tak keluar malam2 ke area sana. Nak menuju ke c2 ambil masa almost 1 hours plus gak...





Tujuan ke sana sebab hubby nak beli home theater set yg ke 3.. hmmm ni dah 3 set dia beli... ntah nape ler hubby i ni suka betul benda2 macam ni... set lama nak letak dlm bilik tidor... set yg satu lagi dah ada kat living room 2... aduhai... nak larang ... duit dia kan, tapi bermasam muka gak ler semalam. Ada sales sebab kedai tu nak buat renovation... well harga okay gak, murah compare to others shop yg kita org gi survey.



Kali ni hubby beli brand Yamaha lak, 2 set yg lama brand Sony.... so sapa2 rasa nak beli set yg lama tuu bagitahu ye... hehhehe, sementara ni biar ler kat dlm bilik tidor dulu.



Petang tadi, orang kedai tu dtg hantar & pasang sekali... tgh2 sibuk2 dok memasang & mengemas, kawan lak dtg rumah, fiza & hubby...... thanks kerana sudi singgah :)



ni dia set tuu... siap i ambil foto utk kenangan lagi...



No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts