NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Monday, 21 December 2009

MASAK2 lagi

Tengahari ni tak sempat nak makan bersama dgn hubby... sepatutnya standby hari ni, tapi kena call up.... aduhhh!!!... dah ler semalam baliknya lewat, hari ni mesti balik lewat gak... Apa2 pun nor doakan selamat dan dilindungi ALLAh swt hendaknya.

Nor tengah sibuk memasak masa hubby berkemas2 nak gi kerja, nasib baik ler pagi tadi heavy breakfast... hubby cium bau jer ler... katanya malam nanti dia balik makan. Menu nor hari ni sepatutnya kena goreng telur ikan tapi hubby kerja, dia yg suka makan telur ikan ni... nor dah simpan balik... itu kena jadi menu esok hari....tinggal goreng jer.

Selera nor hari ni nak makan jantung pisang di masak lemak putih & ayam masak taucu halia. Sapa2 rasa nak join sekali.... mai ler datang rumah..... hehheheeh, macam dekat jer kan.

JOM layan.....


Ayam Taucu Halia

Jantung Pisang Lemak Putih


"JOM Seiring Sejalan"


1 comment:

  1. aduh sedapnye jantung pisang tu....meh la alamat umah akak...sy dtg skrg....hehehehehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts