NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Sunday, 20 December 2009

NASI GORENG BUNGKUS

Lama nor tak update blog ni.... malam ni terasa nak catitkan sesuatu pulak. Tadi baru habis makan nasi bungkus ala2 nasi goreng petaya gitu... Nasi goreng simple jer, nor goreng dgn sausage dan cili padi. Nor makan dgn Aizah.... habis satu pinggan. Satu lagi nor utk hubby, nanti dia balik bole makan... Malam ni lewat lak hubby balik, keluar kerja lepas subuh pagi tadi.... risau gak nor sebab keadaan hujan yg tak berhenti2 lagi ni.....

Tengahari tadi nor tak masak sebab ada kenduri kat rumah jiran sempena hari ulangtahun perkahwinan yg ke 21 tahun Kak Zi serta harijadi anaknya. Ada majlis tahlil sekali... So, malam ni makan nasi goreng jer ler ye...

Apa2 pun layan foto ni dulu ye....



"JOM Seiring Sejalan"


1 comment:

  1. Salam sis ..:)
    Pe2..apa yg sis masak mesti nampak menyelerakan..:):):)

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts