NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Tuesday, 1 December 2009

TETAMU ISTIMEWA

Sedang nor sibuk memasak, bapa saudara nor (Azman) call, dia kat Putrajaya hantar wife nya nak gi meeting... Nor ajak dia datang rumah, makan sini lagipun nor masak banyak. Hubby balik kul 3 ptg nanti... ada ler teman makan2 kan... Sebenarnya pakcik nor ni tinggal kat Ipoh, selalu dtg rumah nor kalau kebetulan wife nya ada meeting.

Pakcik nor ni dulu pernah nor buat N3 pasal dia... wife nya doktor pakar bedah. Dia datang dgn 4 org anak2 nya. Seronok makan ramai2.... dia pun dah lama tak makan buah dabei ni...

Menu nor hari ni..... ikan siakap masak asam pedas, buah dabei goreng sambal & sayur rebung masak lemak... buah dabei & sayur rebung ni, nazrah yg bawa dpd miri...

JOM makan sekali..


Sedang asyik bermain piano bersama anak2nya...


Buah Manggis (ni pakcik nor yg bawa dpd Ipoh)


Asam Pedas Ikan Siakap

Rebung Masak Lemak

Buah Dabei Goreng Sambal


"JOM Seiring Sejalan"


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts