NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Monday, 21 December 2009

PEST CONTROL SERVICES

Projek besar-besaran hari ni..... nor memang dah tak tahan nak lap tahi2 cicak yg suka dok berak2 kat dalam rumah & kat luar.... geram betul.... hari ni atas persetujuan hubby, org2 pest control ni dtg rumah check anai2 sekali. Alhamdulillah, anai2 belum ada lagi, tapi dia org spray gak kat segala pokok2 buah mangga & bunga2 kat luar... Ambil masa 1 jam juga ler nak spray dalam rumah, keliling rumah serta atas bumbung rumah. Menurut pekerja ni, sekali spray ni boleh matikan segala semut, lipas, cicak serta bagus utk elakkan dpd anai2 juga. Kalau dah ada anai2 kat rumah, itu package lain pulak.

Pagi2 bila bangun jer mesti dok spray semut2... musim2 hujan ni semut2 ni datang balik. Nor ambil package utk setahun, dimana dia org akan dtg 6 kali setahun, every 2 months gitu. Harga berpatutan gak ler.... Harap2 lepas ni takde ler lagi semua ni...

JOM kita tengok dia org buat kerja......

Tengah spray kat depan rumah & keliling rumah....



Seorang spray kat dalam rumah.... setiap sudut kena spray... hmmmm bau nya ya allah.... sakit hidung....




"JOM Seiring Sejalan"


1 comment:

  1. bagusla..kira annual contract yela kan..rumah raz pun byk gak binatang2 especially lipas..nak suggest kat mr hubby gak amik pest control ni

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts