NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Saturday, 15 January 2011

2nd GIVEAWAY...

Assalamualaikum semua...

Actually nor ni tak pernah nak join GA kawan2, ni ler tahun ni jari2 ada gatal ckit... hhihihi ckit2 jer tau, tak bole banyak2... org kata kalau banyak2 tuuu tanda nak terima duit ... betul ke gitu.. (hmmm itu tapak tangan kan ha3).

Apa2 pun ni the 2nd GA yg nor ikuti... nak try just klik kat FOTO di bawah ni ye.... kat sana nanti ada cara & syarat2 nak masuk...

Tarikh tutup : 30 Januari 2011


"JOM Seiring Sejalan"

"If you focus on results, you will never change.If you focus on change, you will get results"

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts