NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Sunday, 9 January 2011

RONDA2 ke KL

Bila dengar aje ada SALE mesti teringin nak tahu apa barang yg nak dilelong pada masa itu... hahahaha... betul ke.. tapi sebenarnya bagi nor tak ler begitu. Kebetulan dah lama tak shopping2 ni dan pada masa yg sama sahabat karib nor ni nak jalan2 ke KL.

Di kesempatan itu nor ambil peluang juga nak shopping sikit... ikut kemampuan nor lah kan... takde ler shopping sakan org kata. Hari ni shopping kat SOGO jer. Sebagai kenangan nor abadikan foto2 semasa nak balik dpd KL tuu... masa kat sana tak sempat nak ambil foto sebab org terlalu ler ramainya.

JOMMMMMM ronda2 KL..

"JOM Seiring Sejalan"



No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts