NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Thursday, 13 January 2011

LUNCH TIME....

Makan2 hari ni simple2 jer... nor masak apa yg ada jer kat dalam fridge... janji sedap dan kenyang perut... Selalunya selepas subuh nor sediakan breakfast untuk Aizah sebelum dia ke sekolah.. nor goreng mee jer pagi ni. Makan sekali dgn hubby dan Aizah pagi tadi.

Selepas kemas2 rumah... rehat sekejap sambil baca buku... memang terleka tadi, tengok2 jam dah pukul 11 pagi.. cepat2 nor masak. Sebenarnya bahan2 dah nor sediakan sebelum kemas rumah tadi, tinggal masak jer atas periuk. Lepas makan2 ni nak pergi ke Putrajaya DCA office, hubby nak renew lesen serta terus ke rumah kawan kat Salak Tinggi hantar barang.

JOM tengok lauk apa dan makan sama2.... bismillahirrahmanirrahim....

Gulai Ikan Tongkol

Tempoyak Goreng Ikan Bilis

Sayur Campur Sos Tiram


"JOM Seiring Sejalan"

"If you focus on results, you will never change.If you focus on change, you will get results"

1 comment:

  1. terliurnye. tengah lapar nih. nak tumpang makan boleh ke kak nor? hehhehe.

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts