NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Saturday, 15 January 2011

Creative nya anak ku....

Sambil tengok2 TV malam ni, berborak2 dgn Hasmah... Aizah pulak sibuk dgn manik2nya. Memang minggu lepas shopping2 kat KL singgah kat SEMUA House, dia beli manik ni nak buat something katanya.... Tak sangka lak anakku ni banyak ilham dia... katanya baru2 nak belajar.. "saya budak baru belajar".... ye ler tuu nak...

Malam ni rest night utk dia... sebab sepanjang minggu asyik belajar jer... cian ler pulak... biar dia release tension..

JOM tengok hasil nya...

Banyak manik2 yg dibelinya... tapi dia mulakan dgn gubahan guna manik ni dulu..


Katanya "Ni khas utk mummy"... aduuhhh terharu gitu..

Dia nak buat banyak nak bagi kat kawan2nya... hmmm bertuahnya kawan2 dia kan..

"JOM Seiring Sejalan"


5 comments:

  1. Pandainya dia.. Sayapun tak reti nak buat cmtu... haha...

    ReplyDelete
  2. kreatifner dia...khalish nk satu boleh?hihi....

    ReplyDelete
  3. Zie.. itu ler, hairan gak mana dia belajar tpi mmg ada dia belikan buku2 ttg manik2 ni. Tak sempat nak baca...

    Umi... hihihi.. suruh ler khalish jadi ler kawan aizah sure dia dgn rela hati bagi sebagai hadiah

    ReplyDelete
  4. sikit hari dulu masa tg musim manik ni sy minat gak..tp jahit kat baju..skrg ni dah mengendur pulak..

    bertuahnya badan..anak pandai jahit manik dn kreatif..tahniah...boleh buat duit ni..

    ReplyDelete
  5. mmg idalara... benda kalau baru rasa nya buat masa tuu gak. dah lama2 jemu ler pulak. takpe tgk nanti sampai bila minat dia ni... ;)

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts