NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Monday, 25 May 2009

Happy Birthday Fizzah

Hari ini genap 35 tahun usia adik nor yg ke 4.... happy birthday to u... agar murah rezeki & berbahagia dgn suami serta 7 org anak2 yg cute2...

Di sebelah ptg, pergi Bank Rakyat kat Subang dulu utk hantar cheque dan terus ke Mid Vally ambil digital camera yg diservice hari tuu kat Sony Service Centre... camera dah hampir 4 tahun usia nya, takde apa yg rosak cuma tukar chip kat dalam yg masih under warranty... so tak kena bayaran apa2 pun... ni yg best beli barangan sony ni... dah 2 kali buat service camera ni.... so far free je... alhamdulillah..

Sambil2 tuu singgah kat Kamdar... beli kain ckit, nak raya kan.... heheheh kena beli awal sbb masa nak buat baju tuuu hmmmm ikut mood... kalau mood bagus, sehari bole siap sepasang baju, kalau tak kekadang satu baju seminggu baru nampak bentuk dia... hahahahah ... terlalu byk sgt aktivity2 sampingan yg menganggu hobi ni.... Beli kain utk 2 pasang baju dulu, satu utk sendiri & satu lagi utk anak.... Beli gak kain putih utk kemeja kerja hubby... dia nak buat lengan panjang, company tak bagi ...so far semua lengan pendek jer... jimat konon.... dia kata sejuk kalau travelling jauh2. Kena ler buat sendiri dgn budget sendiri.....

Dah hampir 3 minggu hubby tak kerja... so melayan dia jer ler... Training dah dah abis cuma tunggu exam jer lagi... belum tentukan tarikh nya lagi. Harap2 dalam minggu ni ler... Tension tau... hehhehehehe bukan dia jer yg tension, kita pun ikut tension gak...

Bila hubby sentiasa kat rumah jer... nak buat kerja pun serba salah... kejap2 kena panggil. Layan jer lah kan, sebagai seorg isteri kena ikut jer..... Lepas tuu tiap kali nak keluar, kena ikut sekali... jadi bodyguard.... Tak nak nnti dia paksa gak kita ikut..... alahai.... turuti jer ler kemahuan nye... Hobi menjahit pun tergendala ler sebentar kan....

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts