NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Saturday, 23 May 2009

Ke rumah mentua..........

Hari ni ada kelas piano pada pukul 2:30 ptg, habis dalam pukul 4 ptg. Hari ni belajar G Major... bukan senang tau nak belajar main piano ni. I sekadar suka2 jer, dah hubby beli piano, tak reti main tak best ler pulak kan. Anak belajar, mak dia pun nak gak tahu....

Belajar satu lagi lagu baru... simple tapi susah gak utk mengingati nya....

Lepas solat Asar, terus kami menuju ke Selayang, rumah mentua i... Mentua dua2 kena demam. Minum petang kat sana...... goreng keropok lekor jer. Kebetulan adik ipar baru jer balik dpd mengemas rumah yg nak disewa, terus bawa mak mentua gi hospital... Bapa mentua tak nak pergi sbb tak berapa teruk sgt. Lepas Isyak kami meminta izin utk balik. Mentua ajak makan malam dulu tapi sebab tak lapar lagi.... so berundur ler dulu kan..... Ronda2 bandaraya KL kejap...

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts