NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Sunday, 17 May 2009

Umbai Ikan Bakar

Masa tiba kat Melaka dah nak dekat magrib, terus ke Umbai Ikan Bakar... ada surau kat situ, solat dulu...... Parking kat sini kena bayar RM1 sekali masuk.... dulu2 free jer. Tak kisah ler, yang penting nak makan ikan bakar nye. Hubby selalu gi kat Gerai No. 3 / 4... itu selera dia ler. Bagi i & anak, biasa jer, tak de yg special sangat.

Malam ni order Ikan Pari Bakar Sambal, Udang Butter... heheh kelakar butter prawn kat sini, ditabur dgn nestum... hmmmm. Lepas tuu order gak sayur Kailan Ikan Masin, Otak2, Sotong Goreng Tepung dan tentunya nasi lemak. Air.... kelapa muda. Dah lama tak makan ikan bakar kat sini, rasa sedap lak... dulu jemu gak ... kekadang tiap2 hujung minggu ke Melaka. Hubby ler suka makan ikan bakar kat sini... kita org ikut jer kan...


Ini dia ....... gerai yg menyediakan segala jenis seafood.... pilih jer yg mana nak.... JOM.. jalan2 cari makan.... Lepas ni nak ronda2 kat tempat lain lak...

Lepas makan singgah kat Mydin, saja2 buang masa.... Kemudian ke Tesco, hubby nak minum kopi & roti bakar kat Kluang Station... Anak sempat ambil foto bersahaja i....


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts