NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Thursday, 21 May 2009

Jom Makan2

Pagi tadi selepas hantar anak kelas computer terus gi breakfast dgn hubby kat Kedai Adik Abang di Salak Tinggi. Makan Mee Kari share dgn hubby. Sebelum balik nak beli makanan ikan koi perliharaan hubby, tapi kedai tuu pulak masih lum buka, awal lagi kan...so terus je ke Nilai, hubby nak beli pokok bunga ckit kat Nilai Garden & Nilai Langskap. Beli 4 jenis pokok bunga, nak ditanam dalam pasu2 yg masih kosong kat rumah.
Bila balik rumah, masak lewat ckit, makan pun sebelum hubby gi meeting kul 3 ptg. Ni dia lauk kami hari ni.....

Ikan Pari Masak Asam Pedas & Ulam Sambal Belacan

Sayur Terung... hmmm masih dalam periuk lagi ni...

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts