NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Wednesday, 13 May 2009

Menu Hari ini........

Gulai Ikan Tongkol

Sayur Terung Panjang

Kerabu Daun Cekur


Makan berdua je dgn anak hari ni, hubby dah gi training pagi2 lagi. Hari ni dia balik lewat sbb ada exam lepas training. Esok & lusa dah masuk SIM lak. Moga dia okay dengan exam hari ni. Malam tadi dia belajar sampai lewat malam, cian gak tgk.... dah tua2 pun nak exam lagi... TENSION gak dia, tapi apa bole buat dah tugas macam tuu.....

Maid i dtg kerja hari ni, monitor dia betul2 sbb i perasan dia kerja mmg cekap & cepat, tapi tak berapa bersih.... harap2 dia tak kecil hati bila i tegur dia tadi. Pendiam org nya, takut dia simpan dlm hati jer... Dah bagitahu kat dia, tak kisah kalau kerja lambat ckit asalkan bersih, dia angguk2 aje bila i tegur.... Dtg kerja kul 8 pg tadi, lepas makan tengahari, i suruh dia buat kerja ckit... lap apa2 yg belum bersih... Bila dah ditegur baru ler kerja nya bole dipuji.

Dulu semua buat seorg2 jer, bila dah ada pembantu ni, relax ler ckit. Banyak masa bole buat kerja2 lain... Siap sepasang baju kurung hari ni, alhamdulillah....

1 comment:

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts