NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Saturday, 5 September 2009

AIS KRIM

Teringat masa kecil2 dulu kan... mak buatkan ais krim plastik ni... kalau dulu dijual dgn harga 10sen jer... sekarang berapa agaknya yee..

Semalam, selepas selesai buat kek, nor tengok masih ada plastik aiskrim ni lagi dalam simpanan nor, dah lama tak buat.... ada balance ckit air kiwi dalam botol & jus limau kasturi... Bila dah siap nor masukkan ke dalam fridge supaya beku... pagi tadi check... dah menjadi... malam karang bole ler cuba2...

Jom buat ais krim... malam2 boleh makan.

"JOM Seiring Sejalan"


1 comment:

  1. Salam kak noor, perghh terancam betul tengok eskrem malaysia ni. Suami suka layan anak-2 klu depa nak eskrem ni, pandai dia simpul, kemas aje.
    Mertua saya mmg jual eskrem ni di kg. Klu kami balik mmg x senang eskrem tu, tak dan 5 ke 10 minit ekskrem lagi.
    Balik berbuka posa baru ni, anak ke 2 buka freezer atas, kosong. Saya cakap mana ada orang beli eskrem masa bulan Ramadhan. Kecewa betul dia.

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts