NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Saturday, 5 September 2009

RAYA Exchange Gift


Seminggu yg lepas nor ikuti program yg diajurkan oleh MrsNor iaitu RAYA Exchange Gift... so nor kena bagi gift kat Kak Zie gitu... Dah beli gift ni 2 hari yg lepas tapi disebabkan kesibukkan buat kek lapis nor tak sempat nak hantar dulu.

Petang tadi nor ajak Aizah ke Putrajaya, kita serang rumah Kak Zie... tapi nor telepon dulu ler... nanti nor just datang jer.... kena halau dgn penyapu ler pulak hehhhehe gurau ye Kak Zie... Gift dah nor berikan pada tuan nye... moga2 pemberian itu membawa seribu makna dalam persahabatan kita. Nor kagum tengok English collection Kak Zie sebenarnya... tentu lama dok mengumpul semua itu kan... apa2 pun di atas pemintaan dpd Kak Zie.... nor tak bole nak paparkan foto bersama dgn beliau... nanti biar Kak Zie yg dulu tayangkan foto2 tuu... kena hormat pemintaan dpd org ni....

Apa2 pun sebenarnya nor tak mengharapkan balasan, seperti kata MrsNor... seorg cuma dpt gift dpd seorg jer... tapi nor memang tak sangka, ini kali pertama nor menyertai semua ni... seronok pulak bila Kak Zie bagi something yg penuh makna buat nor... BANYAK2 terima kasih Kak Zie...

Ni dia gift dpd Kak Zie.... nor suka...


"JOM Seiring Sejalan"


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts