NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Thursday, 3 September 2009

BUAT KEK LAGI

Pagi2 nor dah start buat adunan untuk membakar kek lapis... hari ni nak buat 4 acuan... Start membakar dalam pukul 10 pagi selepas selesai semua kerja2 rumah seperti rutin selalu. Semua kek siap dalam pukul 5:30 ptg.... penat sesangat.

Dalam pukul 1:30 ptg, nor terpaksa berhenti dpd membakar kejap dan terus bergegas driving ke LCCT... jumpa Sarina kat situ. Tempahan biskut nestum ice nor dia bawa bersama... Sarina dtg dgn 2 org anak kecil nya... nak shopping ler kat sini tuu... sambil2 bawa biskut2 ni.... Anyway... THANKS yaa... tak ler nor lama menunggu...

Ni dia biskut2 yg dibawa tadi... semua dah ada org tuan nya...

"JOM Seiring Sejalan"


1 comment:

  1. Salam Puan Noor,
    Wah kek lapis lagi yer. Saya belum mula lagi. Insyaallah minggu depan. Kebetulan freezer buat hal, makanan rasa plastik. So kena hold dulu.

    Nasi goreng tu nampak sedap.

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts