NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Sunday, 27 September 2009

Hari Raya Ke 4 & 5

Raya ke 4 ni relax kat rumah jer.... hubby kerja lagi hari ni. Hari ni balik agak lewat gak.... Kesempatan utk nor relax kejap & buat kek raya tempahan kawan2 lagi... lum habis.. ada yg nak selepas raya.... esok nak ambil .... sebelum nor balik ke miri pada sebelah malam nye..

Raya ke 5 nor sibuk kemas2 rumah... malam nak berangkat ke miri lak. Celcom line pulak buat hal... dah ler nor kena beli tiket kat airpot... adik2 serta kakak nor tak bole nak dihubungi... masing2 guna handphone & takde line telepon kat rumah.... terpaksa ler nor susahkan mak saudara nor.... adik abah... malam sampai dalam kul 10, dia org dah tunggu kat airport....

Raya ke 6... nor habiskan masa bersama makcik nor ni... nor panggil dia Ibu Sinah., nama penuhnya Sharifah Hasinah Habib Salleh..... dia kawin dgn Pakistani, dah hampir 23 tahun rasanya tapi tak de anak.... sempat berlajar masak2 dgn dia... hahhahaha....macam2 ilmu yg diperturunkan. Korek semua resepi2 lama2 dia, tulis.... aduh... sampai penat ler jari2 ni...

Sebelah petang baru dia hantar nor ke rumah adik nor Nazrah.... kena tunggu Ami Gulam suami nya.... kena tutup kedai ler dulu kan... dia org ni berniaga, ada kedai sendiri. Mak nor tinggal kat rumah Nazrah.... nasib baik ler mak nor ni memahami org nya.... takut gak kalau2 dia merajuk.... iye ler kan... sepatutnya jumpa dia dulu....


"JOM Seiring Sejalan"


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts