NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Saturday, 5 September 2009

SAHUR ke 15

Terlupa nak update apa sahur pagi tadi... nor seorg jer puasa hari ni, hubby outstation, aizah pulak tak bole puasa... cuti org2 popuan...

Nor cuma habiskan lauk semalam iaitu telur ikan & umai yg masih elok lagi kat dalam fridge... kan org kata jgn membazir... elok ler dihabiskan...

Alhamdulillah kenyang ler gak hehehehe... puasa pun tak rasa lapar..


"JOM Seiring Sejalan"


1 comment:

  1. Salam kak noor, kesian kena bersahur seorang, biasalahkan. Saya pun macam Aizah-off, malam tadi berjaga sampai hampir kul 1 lebih, sedar semula kul 3.30 lambat lagi. Sedar balik dah kul 6 pagi. Kesian kat anak 2 orang yg posa, kita ni tak kisah. Tapi alhamdulillah dapat gak depa habiskan.

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts