NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Wednesday, 9 September 2009

Menu Berbuka

Sibuk betul nor dgn kek2 lapis lagi.... hmmmm cuma tinggal 4 acuan kek lagi yg kena dibuat, esok 4 acuan juga... lepas tuu nor boleh ler rehat dan mulakan dgn jahitan pulak... lega. Harap2 esok takde apa2 gangguan dpd hubby... ye ler dia tuu pantang tengok nor busy ckit.... ada ler nak ajak keluar...

Hari ni pula bapa mentua nor berbuka kat rumah, dia dtg dengan seorang pekerja indonesia nya. Hubby suruh buat sesuatu kat depan rumah.... ada jer yg tak sudah.... nor tak nak campur... sibuk kat dapur dgn kek2 lapis... lepas tuu masak utk berbuka pula. Pagi2 lagi bapa mentua nor dah bagitahu dia nak makan asam pedas & sambal tempe goreng... pemintaan khas, dia kata lama dah tak makan... cian lak nor dengar... Puding pulak pemintaan anak dara nor, dia nak puding gula hangus yg macam ari tuu.. alahai anak ku... buat ler sikit & bekalkan juga utk bapa mentua nor....

So.... petang & utk sahur sekali nor masak apa yg di request... siap nor tapau gak utk dia sahur nanti... Itu ler juga lauk utk nor & family sahur pagi nanti...

JOM layan.....



"JOM Seiring Sejalan"


4 comments:

  1. Bestnyer bapa mertua leh request makanan kegemarannya, ini mesti SEDAP air tangan kak noor, menantunya.
    Saya, sebelah suami n saya sendiri takde ayah. Sebelah suami pun hanya ayah tiri. Apa-2 alhamdulillah.

    ReplyDelete
  2. Memang tiap kali dia dtg rumah mesti dia request nak makan apa... tapi mesti pedas2...

    ReplyDelete
  3. kak nor huhu kangennya ngan smbal tempe goreng embah kite(my grandmom).
    x saba nk balik muar ni:)
    smbal akak pon nmpak cedapppp la..

    ReplyDelete
  4. slm nor......eh cam same lak smlm pun saya wat puding gula hangus lagi.

    memang sedap kaaaaaaan puding tu dak2 tu kan kate jgn wat sepat ruh adunan wat 1 adunan......ni sy tgk dlm esbok dh tinggal suku hahahah.

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts