NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Sunday, 27 September 2009

Hari Raya Ke Tiga

Hari Raya ke 3, sebelah pagi nya hubby dah mulai kerja tapi balik tengahari nya...giliran rumah nor pulak yg kena serang.... kazen2 & jiran2 nor dtg rumah... tak buat rumah terbuka pun... sapa2 jer bole dtg.... pintu rumah terbuka jer... sempat ler ambil foto2 ckit jer... sibuk dok sediakan makanan... almaklum ler nor ni tak de pembantu... semua buat simple2 jer...

Rancang memang nak buat jamuan raya sikit tapi tunggu hubby cuti dulu... nak gak jemput kekawan, keluarga & jiran2 yg lain... insyallah...

Tetamu balik hampir kul 12 tengah malam gak... tak sedar hari dah lewat... itu ler kan kalau lama tak berjumpa....


"JOM Seiring Sejalan"


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts