NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Monday, 7 September 2009

KAT LCCT...

Nor bangun seawal 3 pagi.... berkemas jer terus ke LCCT.... nak ambil hubby balik ler ni.. malam tadi dia sms, suruh tunggu kul 4 pagi kat airport... Sampai jer airport, tengok flight schedule delayed ler pulak. Bila check balik handphone, ada lagi satu sms yg nor tak baca, hubby kata flight delay setengah jam.... hisss nape ler tak baca msg tuu .... rupa2nya lambat terima. System SMS ni pun kekadang schedule dia lari gak....

Pada mula nya memang takut driving seorg2 pepagi buta... sunyi jer jalan, yg ada cuma teksi2 menuju ke sana gak. Aizah pulak tak nak ikut.....tetapi bila tiba jer kat airport... waduhhh... meriah nya orang. Rasa takut hilang.... Memang ler kan, orang kata... kat sini tak pernah sunyi, betul juga ye..

Sambil2 menunggu tuu nor sempat ler masuk kedai the Zon... cuci2 mata di pagi hari..

JOM tengok suasana LCCT.... nor snap guna HP, so foto tak berapa clear sangat.



"JOM Seiring Sejalan"


1 comment:

  1. amboi..lawanya umah kak nor..bunga2 lagi!!!!

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts