NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Tuesday, 1 September 2009

JOM BERBUKA...

Nor baru ada masa nak update blog, hari ni terlalu ler busy nyee... hubby tak kerja so, nor dok mengikut dia jer... jadi secretary. Malam pulak seperti biasa kita berjemaah terawih kat masjid. Jom intai2 apa yg makan semasa berbuka tadi...

Nor masak mee hoon goreng hari ni... atas pemintaan hubby, goreng ler ayam pedas bersalut tepung. Petang tadi singgah kejap kat Bazaar ramadhan Putrajaya, nak beli kebab ayam utk aizah... dpd semalam lagi dia teringin nak makan... Pencuci mulut pulak puding gula hangus yg ada sedikit lagi balance nya...

Moga kawan2 blogger pun makan yg sedap2 hari ni....





"JOM Seiring Sejalan"


1 comment:

  1. saya pulak beli aje kat bazar kak. just buat desert sikit. tu pun x laku sgt!

    psst...mcm teringin pulak nk buat mee hoon bila tengok akak punya!!

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts