NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Sunday, 27 September 2009

Hari Raya KeDua

Hari raya ke 2 nor sekeluarga ke Kuala Pilah & Melaka. Kat Kuala Pilah beraya kat rumah Datuk Tiri hubby, parents ibu tiri hubby... kat sini suasana agak meriah gak....

Malam nya pulak ke Melaka rumah kazen2 hubby.... Kami tak bermalam pun, balik agak lewat... sampai rumah dah dekat kul 10 malam.... Sampai jer terus singgah rumah jiran nor yg depan rumah.... sepatutnya pergi pagi tadi tapi dia org takde kat rumah pulak... Jiran2 yg lain semua balik kampung nampak gaya nye... sunyi jer...



"JOM Seiring Sejalan"


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts