NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Friday, 4 September 2009

BERBUKA kat AIRPORT

Cik Abg nor kena report duty dalam pukul 7 malam, so tak sempat nor nak balik berbuka. Hubby ajak berbuka sekali dgn dia kat airport... aizah nak sangat makan KFC, dah lama tak makan kat sini... hampir 4 bulan rasanya.

Menu kami sekeluarga hari ni adalah nasi ayam KFC... dihidangkan bersama dgn sup. Beli cuma 2 ketul... share, selalunya ini dah cukup... Buah kurma dibawa dpd rumah. KFC yg kita org pergi di dalam Food Garden kat LCCT.. ramai betul org berbuka kat sini... mungkin masing2 menunggu flight nak ke destinasi mereka dan ada juga pekerja2 kat airport... meriah juga gamat nya. Waktu berbuka diumumkan kepada semua... masing2 berdoa dan mulai menikmati juadah. Dah hampir 14 hari berpuasa... ni ler kali pertama berbuka kat luar rumah...

Lepas berbuka, cik abg solat magrib kat bangunan LCCT nor pula menuju ke surau yg berhampir dgn Maybank area airport. Tak ramai yg solat kat surau tuu... sunyi jer.. Dpd airport nor terus balik ke rumah... malam ni tak pergi solat terawih. Hubby bertolak ke Goldcoast malam ni... balik pagi hari Isnin.

"JOM Seiring Sejalan"


1 comment:

  1. Salam kak noor, wah berbuka KFC. Memang teringin sangat ni, semalam beli tepung goreng RADIX FC masa kat ofis.
    Malam tadi ingat nak prepare untuk sahur...tak jumpa. Tertinggallah tu.
    Apa-2 pun buat Aiza, nasib baik dapat temankan mama.

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts